Dørprodusent

Dørprodusent

En dørprodusent som leverer dører etter dine ønsker og på spesialmål!

Mye å ta hensyn til ved valg av dør

Å velge inngangsdør til boligen din er en stor og viktig avgjørelse. Ytterdøren har en enorm betydning for husets arkitektoniske uttrykk, men også for inngangspartiets funksjonalitet, i tillegg til at den skal holde vinterkulda ute. Dørene inne i huset har også like stor betydning for det helhetlige inntrykket og brukeropplevelsen. Det kan være vanskelig å vite hva man bør velge da det er mange dørprodusenter på markedet, og prisene varierer i likhet med kvaliteten.

Kvalitetsdører med lang levetid

Vi på Modum Industri AS er stolte av at vi leverer ekte vare! Vi produserer kvalitetsdører som lages etter solide gamle teknikker hvor vi kun benytter kvalitetsmaterialer i heltre med ramtre. Ramtre er trevirke av ypperste kvalitet limt sammen på en måte som gjør at treet ikke beveger seg. Vi brenner for å produsere dører og andre trevarer i topp kvalitet, og har moderne maskiner godt tilrettelagt for våre arbeidstakere. Det er derfor vi kan si at med riktig vedlikehold vil en ytterdør fra oss holde like lenge som husets levetid.

Din dørprodusent i Buskerud

Uansett om du skal bygge et nytt hus og trenger dører til alle rom, eller om du har et ønske om nye dører i et gammelt hus – evt. en spesiell inngangsdør  – vi leverer dører etter standard eller spesialmål. Dette gjør at du kun trenger å forholde deg til én dørprodusent. Vi tilbyr blant annet:

 

Alle dørene leveres rett fra vår fabrikk på Geithus i Modum som gjør at vi unngår fordyrende mellomledd.

 

Er du klar for å bestille dør eller lurer du på noe rundt vår dørproduksjon, er det bare å ta kontakt med oss.