Vinduer

Vi produserer vinduer etter dine mål og stilarter.

Vi lager alt av kvalitetsvinduer på spesialmål etter dine ønsker.Helnorske vinduer produserte fra vår fabrikk sentralt i Buskerud.Ingen fordyrene mellomledd ! Det være seg kobla vinduer 1+1 og 1+2, losholtvinduer, krysspostvinduer, kjellervinduer, vinduer med isoler/energiglass etc,eller gamle stilarter. Alle våre vinduer kan leveres med topp eller sidesving på 180 grader.

‎Fem gode argumenter til kjøp hos oss:

1. Service.Vi har deg som kunde i fokus!
2. Ekte håndtverk.Vi skreddesyr på mål og design etter ønske.
3. Kvalitet og spesialprodukter.Vi benytter kun Furu i karm og rammer!
4. Vi benytter Furu kjerneved i matrialer. Det kjennes på tyngden!
5. Alt arbeid er knyttet mot gode attføringsarenaer.

Ta kontakt for prisforespørsel!

 

Hvorfor ta vare på gamle vinduer?

Vinduene betyr mye for opplevelsen av en bygning, de er en viktig del av det som gir bygningen karakter. De forteller om tidsepoker og stilarter. Når gamle vinduer skiftes ut med nye forsvinner de gamle vinduenes fine detaljering i treverk og beslag og ujevnhetene i det gamle glasset blir borte. Det nye vinduet har gjerne grovere dimensjoner og lysåpningen blir mindre. Det gjør at en del av bygningens historiske dimensjon går tapt. Ethvert hus bør i utgangspunktet få beholde sine opprinnelige vinduer. Må man bytte ut vinduene, bør de nye vinduene være nøyaktige eller nesten nøyaktige kopier.

 

Befaring og oppmåling!
Vi utfører gratis befaring og oppmåling ute hos kunder innenfor et geografisk nærområde i forbindelse med tilbud, uten noen form for forpliktelser.