Bonnabutikken – brukt og nyttig

Bonnabutikken drives av attføringsbedriften Modum Industri AS og tilbyr et variert utvalg av brukte gjenstander som er både pene og nyttige, til rimelige priser. Gjør et kupp og finn skatter som kan gi glede i mange flere år!

Ny side om bonnabutikken

Historikk og lokalsamfunnet

Butikken åpnet dørene i oktober 2013 og hadde sin høytidelige åpning den 19. oktober samme år, komplett med kulturelle innslag og ordføreren til stede. Vi er stolte over at Bonnabutikken siden har blitt en verdifull del av lokalsamfunnet i Modum, og et flott supplement til de øvrige butikkene i området.

Gjenbruk og bærekraft

Vi tror på gjenbruk som en måte å tilføre brukte gjenstander ny verdi og forlenge deres livssyklus. Dette bidrar ikke bare til et mer bærekraftig samfunn, men gir også våre kunder muligheten til å gjøre unike funn.

Bidra til fellesskapet

Vi tar imot donasjoner av gjenstander som fortsatt kan ha verdi for andre. Vi kjøper ikke varer, men tar gjerne imot det du ikke lenger trenger. Alt overskudd fra Bonnabutikken går tilbake til driften av Modum Industri AS, noe som støtter vårt arbeid med opplæring og tiltak for personer i arbeidstrening.

Besøk og kontakt

For informasjon om nye åpningstider og hvordan du kan donere varer, ta kontakt med vårt sentralbord. Vi organiserer henting etter avtale, så du enkelt kan bidra til vårt fellesskap.

Hopp rett ned til innholdet