Tilpassede trevareprodukter

I vår trevareavdeling produserer vi dører, vinduer, skapdører skreddersydd og varmepumpehus etter dine mål. 

Vårt moderne verksted er godt tilrettelagt for våre arbeidstakere, kombinert med håndarbeid som gir et personlig preg på hvert produkt, samtidig som vi opprettholder høye kvalitetsstandarder.

 Som en godkjent lærebedrift, engasjerer vi oss i kontinuerlig utvikling av fagkunnskap.

Besøk våre underliggende sider for flere eksempler på produkter vi lager, eller ta kontakt direkte for bestillinger!

Accoya - Holdbart og miljøvennlig treverk

Accoya er et behandlet treverk med unike egenskaper, kjent for sin eksepsjonelle holdbarhet og formstabilitet. Produsert fra acetylert Radiata-furu fra New Zealand, tilbyr Accoya minimal krymping og vridning, og det bearbeides på samme måte som vanlig treverk. Dette gjør det ideelt for en rekke bruksområder som dører, vinduer, fasader, rekkverk, terrassegulv, utemøbler, innredninger og listverk.

Accoya er ikke bare robust mot råte med en garanti på 50 år over vann og 25 år nedsenket i vann; det er også UV-resistent og utmerket for maling på grunn av lite bevegelse i treet. Ubehandlet får Accoya et lyst, pent utseende og utvikler over tid en jevn sølvgrå patina som bidrar til et vakkert naturlig uttrykk. I tillegg er det en økonomisk fordelaktig løsning takket være reduserte vedlikeholdskostnader gjennom produktets levetid.

Miljøhensyn står også sentralt – Accoya-tre er FSC, PEFC sertifisert og Svanemerket, som bekrefter dets bærekraftighet.

Modum Industri sverger til kvalitet og har valgt Accoya for sine produkter. For mer informasjon om Accoya og dets mange fordeler, les mer om Accoya her.

Hopp rett ned til innholdet