Om oss

Om oss

Vi er i dag en arbeids- og inkluderingsbedrift med om lag 20 ansatte, og ca. 37-45 personer på arbeidsmarkedstiltak. Vår visjon er: Døråpneren til arbeid.

MODUM INDUSTRI AS holder til i Ihlenkleiva, Geithus, Modum Kommune i Buskerud.

MODUM INDUSTRI AS ble etablert for å gi tilpasset arbeid til personer med ulike handicap. Bedriften er en tradisjonsrik bedrift som har holdt på med kvalitetsproduksjon av trevarer siden 1943.

Vårt formål er: (vedtektenes §2 endret 19.5.2014)
«å være en bro til arbeidslivet og bidra til økt sysselsetting gjennom avklaring, arbeidstrening, kvalifisering, formidling eller andre tiltak/aktiviteter.

Videre skal selskapet tilby tilrettelagte arbeidsoppgaver til personer med særlig usikre yrkesmessige forutsetninger og til personer det ikke er utsikt til bedring av inntekts- og arbeidsevne, og med behov for tett og bred oppfølging.
Selskapet skal gjennom dette bidra til å kvalifisere og utvikle ressurser hos den enkelte.

Produksjon, tjenesteleveranser, handel eller annen næringsvirksomhet er virkemidler i denne prosessen.
Selskapet har ikke til formål å skaffe aksjonærene økonomisk utbytte, og overskuddet skal forbli i selskapet, komme virksomheten til gode og disponeres til formål som styrker den fremtidige bruken.»

Vi produserer:
•Dører
•Vinduer
•Innredninger/garderober
•Ulike småprodukter

140202

Vi tilpasser produkter etter dine behov og ønsker, mht. mål og form så vel som overflatebehandling (lakkering, maling m.m.). Vi leverer kvalitetshåndverk til en konkurransedyktig pris. Produkter fra Modum Industri AS er «skreddersydd» etter kundens ønsker.

Vi driver videre med følgende:
•Pakking og monteringsoppdrag
•Bonnabutikken – brukt og nyttig
•Transport av egne varer, samt noen oppdrag
•Jobbfrukt – pakking og utkjøring av fruktkurver til kunder.

Modum Industri AS har vært en arbeidsmarkedsbedrift siden 1973. En arbeidsmarkedsbedrift er et av flere tiltak som NAV kan benytte ved avklaring og arbeidstrening for yrkeshemmede personer.

Bedriftens attføringsfaglige arbeid har stort fokus på motivasjon og kvalifisering for ordinært arbeid eller utdannelse.

Bedriften har opplæringsplasser innen trevareproduksjon, transport,  kontorarbeid, salg og flere andre områder.
Bedriften er godkjent som lærlingebedrift i snekkerfaget